Διαψεύδει η Μπάρσα

Διαψεύδει η Μπαρσελόνα τα σενάρια που την θέλουν να βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Χαβιέ Μασκεράνο της Λίβερπουλ. Οι «μπλαουγκράνα» διέψευσαν τα σενάρια δια στόματος Άντονι Θουμπιθαρέτα, του αθλητικού διευθυντή της ομάδας ο οποίος δήλωσε πως ο Αργεντίνος μέσος δεν χωρά στα πλάνα της ομάδας για την νέα σαιζόν.
”Είναι σπουδαίος ποδοσφαιριστής αλλά δεν μπορεί να συμβεί τίποτα”, δήλωσε ο Θουμπιθαρέτα στην ισπανική έκδοση της Sport. Ο Θουμπιθαρέτα επίσης αρνήθηκε πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι προς πώληση, δώδεκα μήνες μετά την απόκτηση του από την Ίντερ.
”Ο Ιμπραΐμοβιτς είναι πολύ σημαντικός για την ενδεκάδα μας και σκόραρε ένα πολύ σημαντικό τέρμα κόντρα στη Σεβίλλη. Έχει αποδείξει την μεγάλη του ποιότητα”.
Ο γκολκίπερ-θρύλος της Μπαρσελόνα μίλησε και για το ματς του Σούπερ Καπ όπου οι «μπλαουγκράνα» ηττήθηκαν στον πρώτο ματς με 3-1 από την Σεβίλλη.
”Η ομάδα έχει το ίδιο στυλ και το ίδιο σχήμα πάντα. Έχουμε καλούς παίκτες σε κάθε θέση που δείχνουν την προσωπικότητα τους και την ποιότητα τους σε τέτοιες καταστάσεις. Το πρώτο ματς είναι πάντα δύσκολο”.