Ραούλ: Θα κλείσω την καριέρα μου στη Σάλκε

Μετά από 16 χρόνια στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ, ο Ραούλ μετακόμισε στη Γερμανία για λογαριασμό της Σάλκε, με την οποία μάλιστα θέλει και να κλείσει την καριέρα του. Ο 33χρονος επιθετικός έδωσε συνέντευξη στη «Bild», τονίζοντας πως επιθυμεί να κατακτήσει με τη νέα του ομάδα το πρώτο της πρωτάθλημα μετά από 53 ολόκληρα χρόνια!
«Επέλεξα τη Σάλκε γιατί τη θεώρησα ιδανική ομάδα για να κλείσω την καριέρα μου. Θα μπορούσα να είχα μείνει στη Ρεάλ, γιατί μίλησα με τον Μουρίνιο και μου εξέφρασε την εμπιστοσύνη του. Έμεινα 16 χρόνια στην ομάδα, μια ολόκληρη καριέρα για κάποιους ποδοσφαιριστές. Ωστόσο, ήθελα να ζήσω και κάτι διαφορετικό και αν δεν το έκανα φέτος δεν θα το έκανα ποτέ.
Ο στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του γερμανικού πρωταθλήματος. Με τον Φέλιξ Μάγκατ στον πάγκο έχουμε δικαίωμα να ονειρευόμαστε. Αναδείχθηκε πρωταθλητής με Μπάγερν Μονάχου και Βόλφσμπουργκ. Πρέπει να νικήσουμε στην πρεμιέρα τη Ντόρτμουντ, αλλά επαναλαμβάνω ότι αυτό που θέλουμε πάνω απ’ όλα είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο Ισπανός άσος.
sportdog.gr