Στη Ν. Αφρική για Torres ο Abramovich!

To πιο δύσκολο καλοκαίρι- μέχρι το επόμενο ενδεχομένως- είναι έτοιμοι να ζήσουν οι οπαδοί της Liverpool. Η παρακαταθήκη που άφησε η περασμένη χρονιά, με τους Reds να μη φτάνουν στην τετράδα που θα τους εξασφάλιζε το Champions League, σε συνδυασμό με την οικονομική κατάσταση του συλλόγου, δεν καθιστούν το Anfield και τον πιο δημοφιλή προορισμό για πολλούς παίκτες.
Ωστόσο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν και χειρότερα, όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό των Reds. Και αυτό γιατί φαίνεται πως ο Roman Abramovich μπαίνει με άγριες διαθέσεις στη μεταγραφική αγορά, και δείχνει να είναι έτοιμος να στερήσει από τη Liverpool και έναν δεύτερο παίκτη. Πριν λίγες μέρες, άλλωστε, οι Blues απέκτησαν τον Yossi Benayoun από τους Reds, και Ο Ρώσος μεγιστάνας στρέφει την προσοχή του στον Fernando Torres. Σύμφωνα, με την αγγλική εφημερίδα Daily Telegraph, ο ιδιοκτήτης της Chelsea πέταξε με προορισμό τη Ν. Αφρική, με σκοπό να "κλείσει" τη μεταγραφή του Ισπανού φορ στην ομάδα του. Η παρουσία του ίδιου του Abramovich στη χώρα όπου διεξάγεται το μουντιάλ, δείχνει αν μη τι άλλο το πόσο σοβαρά έχει πάρει την υπόθεση Torres, με την αγγλική εφημερίδα να κάνει λόγο για προσφορά 50 εκατ. λιρών.
Ωστόσο, σε παλαιότερα δημοσιεύματα είχαμε δει πως η Liverpool δεν πρόκειται να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τα 70 εκατ. λίρες. Ομως η οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Reds, οι οποίοι χρωστούν 351 εκατ. λίρες, ίσως τους αναγκάσει να αποδεχθούν την πρόταση των Blues. Αυτό που αξίζει να σημειώσουμε, όμως, είναι πως ο Abramovich ταξιδεύει για τη Ν. Αφρική, μία μέρα μετά τις δηλώσεις του ατζέντη του Torres, Jose Antonio Martin, ο οποίος χθες το απόγευμα υπογράμμισε το γεγονός πως ο πελάτης τους έχει συμβόλαιο με τη Liverpool, και θα μιλήσει μαζί του μετά το πέρας των υποχρεώσεων της εθνικής Ισπανίας στο μουντιάλ.
www.englishfootball.gr