Κάνει τα πλάνα του ο Hodgson

Σκέψεις να χρησιμοποιήσει τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο φιλικό με την Kaiserslautern κάνει ο Roy Hodgson για τον προκριματικό αγώνα του Europa League απέναντι στην Rabotnicki. Ο τεχνικός της Liverpool εντυπωσιάστηκε με τους ποδοσφαιριστές του στον φιλικό αγώνα με την νεοφώτιστη γερμανική ομάδα στην Bundesliga παρά το γεγονός πως οι Reds γνώρισαν την ήττα με 1-0.
“Είναι σίγουρο πως δεν είναι το καλύτερο για τους φίλους της ομάδας να δουν την ίδια ομάδα και στο παιχνίδι της Ευρώπης. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές, όμως, έπαιξαν πολύ καλά και πρέπει να το σκεφτούμε προσεκτικά”, ήταν τα λόγια του Roy Hodgson για το παιχνίδι στην FYROM την προσεχή Πέμπτη.
“Το να χρησιμοποιηθούν οι νεαροί παίκτες και όχι οι παίκτες του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Πέμπτη θα είναι θετικό για την ομάδα μας. Μπορεί να αποτελέσει το παιχνίδι αυτό γέφυρα εξέλιξής τους σαν ποδοσφαιριστές”, πρόσθεσε ο Hodgson.
Η αρχική σύνθεση της Liverpool στο φιλικό με Kaiserslautern: Cavalieri, Darby, Sánchez Ayala, Κυργιάκος, Kelly, Jovanovic, Spearing, Leiva, Amoo, Ngog, Eccleston
englishfootball.gr