Πλήγμα σε Glazers

Αν κάποιος έφτανε στο σημείο να μας πει πως θα έχει φτάσει 24 Ιουλίου και θα υπάρχουν απούλητα εισητήρια διαρκείας στο Old Trafford, σίγουρα θα τον περνούσαμε για τρελό. Ωστόσο, το τρελό είναι το γεγονός ότι ο εξωπραγματικός αριθμός των τεσσάρων χιλιάδων διαρκείας στο Old Trafford, έχουν ήδη βγει προς γενική πώληση, πράγμα που συμβαίνει για πρώτη φορά στην πρόσφατη ιστορία της ομάδας.
Αν και η διοίκηση της United διαμηνύει πως δεν υπάρχει πρόβλημα, οι υπόλοιπες ανταγωνιστές της (Arsenal, Chelsea, Liverpool και Tottenham) έχουν ήδη ανακοινώσει πως υπάρχει sold out, ενώ και η συμπολίτισσα Manchester City, ανακοίνωσε πως έχουν μείνει ελάχιστα διαθέσιμα εισητήρια.
Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το πως έχουν εκλάβει αυτήν την κίνηση οι Glazers, αλλά πηγές από την Αγγλία αναφέρουν πως έχουν θορυβηθεί. Τα νέα της μείωσης των εισητηρίων διαρκείας για τη φετινή σεζόν, ήταν ένα νέο που καλωσόρισε ο εκτελεστικός διευθυντής της καμπάνιας κατά των Glazers, Manchester United Supporters' Trust, Duncan Drasdo.
"Αυτά είναι πολύ καλά νέα για τους οπαδούς, από την πλευρά του ότι η εξουσία περνάει σιγά σιγά στα χέρια τους", δήλωσε ο Drasdo.
www.englishfootball.gr