Θετικό το κλίμα με Gerrard

Την πεποίθησή του πως ο Steven Gerrard θα κλείσει τα αυτιά του στις "σειρήνες" και θα παραμείνει στο Anfield, εξέφρασε ο μάνατζερ της Liverpool, Roy Hodgson. Ο Αγγλος τεχνικός, ο οποίος αντικατέστησε τον Rafa Benitez, στον πάγκο της ομάδας, είχε σειρά συναντήσεων με τους παίκτες της ομάδας, αλλά και με το προσωπικό. Ο 62χρονος Hodgson, μίλησε στο περιοδικό της Liverpool, LFC Weekly, για το περιεχόμενο αυτών των συζητήσεων, στεκόμενος κυρίως στον Steven Gerrard, καθώς ο Αγγλος μάνατζερ δε διέκρινε τάσεις φυγής του μέσου από το Anfield.
"Νομίζω πως οι συζητήσεις που είχαμε πήγαν καλά. Ημουν πολύ χαρούμενος που γνώρισα τους παίκτες και είμαι ενθουσιασμένος από το πόσο θετικοί εμφανίστηκαν όλοι τους. Είναι ανυπόμονοι για την έναρξη της νέας χρονιάς. Προφανώς οι Steven Gerrard και Jamie Carragher, είναι οι "καρδιές" του συλλόγου και είναι πολύ σημαντικό να τους κρατήσουμε μαζί μας. γνωρίζω πως υπάρχει ενδιαφέρον από μεγάλες ομάδες για τον Steven, αλλά ο ίδιος δε μου έδωσε κάποιο δείγμα ότι θέλει να φύγει. Κανείς από εμάς δε θέλει να τον δει να αποχωρεί από την ομάδα και θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να μείνει. Είμαι σίγουρος, πως θα μείνει", δήλωσε ο Hodgson.
Επιπλέον, ο Αγγλος προπονητής, αναφέρθηκε και στο θέμα του Fernando Torres και δεσμεύθηκε πως θα κάνει τα πάντα για να πείσει το Ισπανό στράικερ να συνεχίσει να φοράει τα "κόκκινα". "Ο Fernando είναι ένας θαυμάσιος επιθετικός και καταλαβαίνω τις ανησυχίες του για το μέλλον. Δυστυχώς, λόγω του παγκοσμίου κυπέλλου, δε θα μπορέσω να συναντηθώ μαζί του για τις επόμενες εβδομάδες. Αυτή είναι η κατάσταση και δεν πρόκειται να παραπονεθώ για αυτό. Οταν τον συναντήσω, θα κάνω τα πάντα για να τον πείσω πως η Liverpool είναι το ιδανικό μέρος για εκείνον. Αν δει και εκείνος ότι υπάρχει βελτίωση και πρόοδος, έχω την πεποίθηση πως δε θα θελήσει να πάει σε άλλη ομάδα. Νομίζω πως καταλαβαίνει την ομάδα και την πόλη", κατέληξε ο μάνατζερ της Liverpool.
www.englishfootball.gr