"Πειράγματα" σε Fabregas

Από την Κυριακή το βράδυ, ολόκληρη η Ισπανία γιορτάζει την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου. Οταν, δε, η εθνική ομάδα επέστρεψε στη Μαδρίτη, η υποδοχή ήταν αποθεωτική, με αποκορύφωμα το χθεσινό βράδυ όταν οι πανηγυρισμοί κορυφώθηκαν μπροστά σε 200,000 κόσμο σε κεντρικό σημείο της Μαδρίτης.
Φυσικά δε θα σταθούμε στο ότι οι Ισπανοί πανηγύριζαν όλο το βράδυ. Αλλά η χθεσινή βραδιά είχε να δώσει τη δική της ίντριγκα στο σήριαλ μεταξύ του Cesc Fabregas και της Barcelona. Ετσι σε ανύποπτη στιγμή, ο αρχηγός των Blaugrana, Carles Puyol με τη βοήθεια των Gerard Pique και Jose Manuel Reina (από τη Barcelona ξεκίνησε άλλωστε) φόρεσαν στο μέσο της Arsenal μια φανέλα της "Barca".
Mάλιστα ο γκολκίπερ της Liverpool- ο οποίος είχε αναλάβει καθήκοντα "παρουσιαστή" της χθεσινής εκδήλωσης- φώναξε στο μικρόφωνο την εξής φράση: "Το μέλλον της Barcelona", με έναν Fabregas να εμφανίζεται αμήχανος.
Η Barcelona, σύμφωνα με παλαιότερα δημοσιεύματα, αναμένεται να κάνει και δεύτερη πρόταση στην Arsenal, προκειμένου να την πείσει να της παραχωρίσει τον διεθνή παίκτη, με το νέο πρόεδρο των Blaugrana, Sandro Rosell, να θέλει να τελειώνει η συγκεκριμένη υπόθεση όσο το δυνατόν πιο σύντομα.
www.englishfootball.gr