«Η Ρεάλ δεν θα πάρει ούτε Μαϊκόν, ούτε Τζέραρντ»

Αλλάζουν τα δεδομένα για τις μεταγραφικές αναζητήσεις της Ρεάλ Μαδρίτης ύστερα από τις αποκαλύψεις του Ερνέστο Μπροντσέτι. Πρόκειται για τον διάσημο Ιταλό μάνατζερ, ο οποίος διατελεί σύμβουλος μεταγραφών στην «βασίλισσα» και πέρυσι το καλοκαίρι ήταν εκείνος που είχε πληροφορήσει το κοινό για τις ηχηρές μεταγραφές των Κακά, Ρονάλντο και Μπενζεμά, στην επιστροφή του Φλορεντίνο Πέρεθ στην προεδρία των «μερένχες». Στις αρχές του καλοκαιριού, οι μεταγραφές των Ντάγκλας Μαϊκόν και Στίβεν Τζέραρντ θεωρούνταν, από λίγο έως πολύ, βέβαιες από τον ισπανικό Τύπο, τώρα όμως οι δηλώσεις του Μπροντσέτι βάζουν τα πράγματα σε άλλο πλαίσιο.
«Η Ρεάλ Μαδρίτης έψαχνε για ένα δεξί μπακ, αλλά ο Μουρίνιο πείστηκε να κρατήσει τον Σέρχιο Ράμος στα δεξιά», αποκάλυψε ο Ιταλός. «Συνεπώς, τώρα αναζητούν έναν κεντρικό αμυντικό. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ δεν έκανε ποτέ πρόταση για τον Μαϊκόν».
Ο Μπροντσέτι μίλησε ακόμα για την περίπτωση του Στίβεν Τζέραρντ, λέγοντας πως η ηλικία του παίκτη και τα λεφτά που ζητά η Λίβερπουλ κάνουν απαγορευτική την μεταγραφή. «Είναι αλήθεια πως η Ρεάλ θέλει έναν παίκτη σαν τον Τζέραρντ αλλά όχι τον ίδιο. Ο Πέρεζ δεν θέλει ούτε να το σκέφτεται αφού ο παίκτης είναι 30 ετών. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η Λίβερπουλ μας ζήτησε 70 εκατομμύρια ευρώ».
sportdog.gr