Κόουλ: Ο κόσμος στον δρόμο θέλει το πρωτάθλημα…

Είκοσι χρόνια μακριά από την κορυφή της Αγγλίας είναι πολλά για την Λίβερπουλ και ο Τζο Κόουλ είναι κάποιος που το γνωρίζει πολύ καλά… Ο 29χρονος μέσος που αποτελεί την πιο «ηχηρή» προσθήκη των «ρεντς» για την ώρα, παρουσιάστηκε επίσημα την Τρίτη από τον σύλλογο του Μερσεϊσάιντ, μαζί με τους δύο άλλους νεοαποκτηθέντες, τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και τον Ντάνι Γουίλσον. Έχοντας προλάβει να κάνει κτήμα του την φανέλα με το νούμερο «10», ο πρώην παίκτης της Τσέλσι, έβαλε σε προτεραιότητα τους στόχους του με την νέα του ομάδα.
«Ο βασικός στόχος θα ήταν να κερδίσουμε τον τίτλο, αυτό ζητάει ο κόσμος στον δρόμο, αλλά εμείς απλά θα προσπαθήσουμε να χτίσουμε και να το πάμε αργά. Όλα τώρα είναι στην θέση τους για μια επιτυχημένη εποχή στον σύλλογο. Θέλω να είμαι στο ξεκίνημα για κάτι φρέσκο και νέο. Είναι κάτι για το οποίο είμαι ενθουσιασμένος».
Ο Κόουλ δεν απέφυγε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την απόφαση του να υπογράψει στην Λίβερπουλ και να αρνηθεί να συμμετάσχει με την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. «Δεν θέλω να μιλήσω για άλλους συλλόγους. Τώρα είμαι παίκτης της Λίβερπουλ και θέλω να κοιτάω το μέλλον. Το κλαμπ μιλάει από μόνο του για το τι έχει πετύχει και οι άνθρωποι με έκαναν να νοιώθω πολύ ευπρόσδεκτος. Θέλω να ευχαριστηθώ το ποδόσφαιρο μου να βοηθήσω αυτόν τον σπουδαίο σύλλογο να κατακτήσει τρόπαια.
Από το ξεκίνημα της σεζόν, ο στόχος μας πρέπει να είναι να κερδίσουμε κάθε διοργάνωση στην οποία θα συμμετάσχουμε. Η περσινή χρονιά ήταν απογοητευτική αλλά έγιναν πολλές αλλαγές και στο Μέλγουντ υπάρχει πολύ θετικό κλίμα. Όλοι είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι. Δεν αποκομίζω την εντύπωση πως ήρθα σε έναν σύλλογο που είχε μια τόσο δύσκολη σεζόν».
sportdog.gr