Κοντά σε Φιλίπε η Ατλέτικο

Μια πολύ σημαντική μεταγραφή έχει στα σκαριά η Ατλέτικο Μαδρίτης που τα έχει βρει με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια για την απόκτηση του Φιλίπε Λουίς, του αριστερού μπακ της «Ντέπορ». Ο 24χρονος Βραζιλιάνος βρισκόταν στο στόχαστρο της Ρεάλ μέχρι τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στις αρχές της χρονιάς. Ο Φιλίπε έσπασε τον δεξί του αστράγαλο και φυσικά έχασε κάθε ελπίδα για να πάρει μέρος με την «σελεσάο» στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ν. Αφρικής.
Η είδηση επιβεβαιώνεται επίσημα από την Λα Κορούνια που αποκάλυψε και το οικονομικό σκέλος του deal. O σύλλογος της Γαλικίας θα λάβει σταδιακά 12 εκατομμύρια ευρώ ενώ παράλληλα θα διαγραφεί το χρέος του 1,6 εκατομμυρίου που εκκρεμεί από την μεταγραφή του Ζε Κάστρο. Μαζί με τους υπόλοιπους όρους της συμφωνίας, το κόστος της μετακίνησης θα κυμανθεί από 13,5 έως 15,5 εκατομμύρια ευρώ.
Πάντως καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει ανακοινώσει την τελική συμφωνία. Ο παίκτης βρίσκεται από την Τετάρτη στην ισπανική πρωτεύουσα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ αυτό έχει ήδη συμβεί και ο Φιλίπε θα είναι παίκτης της Ατλέτικο για τα επόμενα πέντε χρόνια.
sportdog.gr