Βενγκέρ καλεί Στεκέλεμπουργκ

Οι επιδόσεις του Μανουέλ Αλμούνια δεν είναι εκείνες που απαιτεί απο έναν τερματοφύλακα ο Αρσέν Βενγκέρ με αποτέλεσμα να βγει στην αγορά ψάχνοντας έναν ικανό γκολκίπερ να του παραδώσει την φανέλα με το νο 1 της Άρσεναλ. Ο Αλσατός προσανατολίζεται να καταθέσει πρόταση στον Άγιαξ για την απόκτηση του Μάρτεν Στεκέλενμπουργκ σύμφωνα με δημοσίευμα της The News of the World.
Ο διεθνής Ολλανδός τερματοφύλακας πραγματοποίησε ένα πολύ καλό μουντιάλ συμβάλλοντας και εκείνος ώστε οι Οράνιε να φτάσουν μέχρι τον τελικό και λογικά κέντρισε το ενδιαφέρον του Βενγκέρ που ψάχνει εναγωνίως τερματοφύλακα. Βέβαια υπάρχει το θέμα της μη πώλησης παικτών στον Άγιαξ αλλά, σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσιευμα άνθρωπος του Ολλανδικού συλλόγου φέρεται να δήλωσε:
"Η παραμονή του Σουάρεζ και αυτη την χρονιά στο Άμστερνταμ είναι δεδομένη αλλά ένας ή δυο παίκτες ενδέχεται να αποχωρήσουν. Γνωρίζω μάλιστα ότι σύλλογος απο την Αγγλία ενδιαφέρεται για τον τερματοφύλακα μας" ήταν τα λόγια του και με δεδομένο της αναζήτησης απο τον Αλσατό ενός εξαιρετικού τερματοφύλακα ήρθε και έκανε τις εικασίες, σενάρια.