Η Χέρκουλες θέλει Σαμαρά, η Σέλτικ το σκέφτεται…

Ενδιαφέρον για τον Γιώργο Σαμαρά εξέφρασε η Χέρκουλες και έχει βάλει σε σκέψεις την Σέλτικ που γνωρίζει πως δεν θα έχει άλλη ευκαιρία να πουλήσει τον Έλληνα άσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι.
Η ομάδα από το Αλικάντε κέρδισε την άνοδο της στην «Πριμέρα Ντιβιζιόν» και ψάχνει λύσεις για την επίθεση της. Οι Ισπανοί κινήθηκαν για την απόκτηση του 25χρονου ποδοσφαιριστή, που φαινόταν πως μετρούσε μέρες στην Γλασκώβη, καθώς η Σέλτικ απέκτησε αυτό το καλοκαίρι τον Ντάριλ Μέρφι από την Σάντερλαντ. Όμως τα δεδομένα φαίνονται να ανατρέπονται από τις επιδόσεις του Σαμαρά στην αμερικάνικη περιοδεία των Κελτών. Ο Έλληνας παίκτης σκόραρε και στα δύο φιλικά της ομάδας του, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τους Σιάτλ Σάουντερς και ο νέος τεχνικός της Σέλτικ, ο Νιλ Λένον, δεν είναι βέβαιος για το αν πρέπει να δώσει την συγκατάθεση του για να γίνει η μεταγραφή.
«Η Χέρκουλες μας έκανε μια πρόταση για αυτόν, αλλά δεν ξέρω πόσο επίσημη είναι. Είναι (ο Σαμαράς) αίνιγμα για μας και σίγουρα μας έχει δώσει τροφή για σκέψη. Θα μελετήσουμε το τι θα κάνουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Αλλά πρόκειται για έναν από τους παίκτες που έχουν μόνο ένα χρόνο συμβολαίου ακόμα οπότε ίσως περιμένουμε μέχρι να δούμε τι θα γίνει. Πιστεύουμε πως ο Σαμαράς μπορεί να μας λύσει το πρόβλημα στην επίθεση», ισχυρίστηκε ο Λένον.
sportdog.gr