Ανακοίνωση ΠΣΑΠ: «Ευχαριστούμε τον Ρεχάγκελ, καλή επιτυχία στον Σάντος»

Έξι χρόνια συμπληρώνονται στην Κυριακή (4/7) από την κατάκτηση του Euro 2004 από την εθνική μας ομάδα και ο ΠΣΑΠ με αφορμή την εν λόγω επέτειο, εξέδωσε μία άκρως ενδιαφέρουσα ανακοίνωση. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, μεταξύ άλλων ευχαρίστησε τον Ότο Ρεχάγκελ για την προσφορά του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και παράλληλα ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Φερνάντο Σάντος που αναλαμβάνει την Ελλάδα. Αναλυτικά:
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών δε ξεχνά και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 6 χρόνων από την 4η Ιουλίου 2004, όταν η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου κατέκτησε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στην Πορτογαλία, εκφράζει την πλήρη κι αμέριστη εμπιστοσύνη του στους Έλληνες ποδοσφαιριστές και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και συγχαίρει γι ακόμα μία φορά όλους τους συντελεστές εκείνου του θριάμβου.
Αυτή η τεράστια επιτυχία δεν αξιοποιήθηκε όσο κι όπως θα έπρεπε αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν ταλέντο, ποιότητα, πείσμα, πάθος κι οξυδέρκεια κι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να φθάσουν έως την κορυφή, αρκεί να αντιμετωπισθούν με εμπιστοσύνη και να έχουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις και συνθήκες.
Ευχαριστούμε τον Οτο Ρεχάγκελ για όσα προσέφερε στην Εθνική Ελλάδος και πραγματικά δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ γιατί στο διάστημα κατά το οποίο προσέφερε τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα κατάφερε να εμπνεύσει και να καθοδηγήσει σωστά τους ποδοσφαιριστές του.
Στον διάδοχο του Οτο Ρεχάγκελ, τον Φερνάντο Σάντος, ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του και πιστεύουμε ότι η σοβαρότητα, η αφοσίωση του κι η καλή γνώση που έχει για την ελληνική πραγματικότητα θα τον βοηθήσουν ώστε να προσφέρει ανάλογα με τις δυνατότητες αλλά και τις φιλοδοξίες του τόσο στην Εθνική Ελλάδος όσο και συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Σ.Α.Π./ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

sportdog.gr