Ραούλ: «Η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας μου»

Μέσα σε κλίμα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο ο Ραούλ ανακοίνωσε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε τη Δευτέρα το «αντίο» του στη Ρεάλ Μαδρίτης μετά από 16 χρόνια.
«Σήμερα είναι η πιο σκληρή και η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας μου. Αγαπώ το ποδόσφαιρο σχεδόν περισσότερα απ` όλα και το να είμαι παίκτης της Ρεάλ ήταν το καλύτερο όνειρο που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ», είπε αρχικά ο 33χρονος παίκτης.
«Είμαι ποδοσφαιριστής όμως και θέλω να συνεχίσω να παίζω για όσο ακόμα μου επιτρέπει το σώμα μου. Όλα αυτά τα χρόνια πάντα έδινα στην ομάδα τον καλύτερο μου εαυτό, γιατί ήθελα να είμαι πιστός στις αξίες που έμαθα εδώ ως παιδί (…)
Σήμερα ξεκινάει μια καινούρια φάση στη ζωή μου. Ημουν πολύ χαρούμενος στη Ρεάλ και είμαι πάντα πρόθυμος να βοηθήσω την ομάδα σε ότι χρειαστεί», τόνισε ο ζωντανός θρύλος της «βασίλισσας»…
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, που τόνισε: "Αυτό δεν είναι το αντίο. αλλά 'θα τα ξαναπούμε'. Το έμβλημα της Ρεάλ είναι το δικό του έμβλημα και οι φίλαθλοι της Μαδρίτης, οι δικοί του φίλαθλοι".
sportdog.gr