Ρόμπεν: Ασύγκριτη με Κόουλ η μπροστινή τριάδα της Λίβερπουλ

Ανυπόμονος να δει τον Τζο Κόουλ να συνεργάζεται με τους Στίβεν Τζέραρντ και Φερνάντο Τόρες, είναι ο Άριεν Ρόμπεν. Ο Ολλανδός άσος μίλησε στην Daily Star για την μεταγραφή του πρώην συμπαίκτη του που πήγε από την Τσέλσι στην Λίβερπουλ και ισχυρίστηκε πως οι «μπλε» θα το μετανιώσουν πικρά που τον άφησαν να φύγει. Μάλιστα, ισχυρίστηκε πως η μπροστινή τριάδα των «κόκκινων», όπως διαμορφώνεται με την απόκτηση του 28χρονου μεσοεπιθετικού είναι πιο δυνατή και από αυτήν της Μπαρτσελόνα, η οποία φέτος πρόσθεσε τον Βίγια στους Μέσι και Ιμπραΐμοβιτς.
«Με την τριάδα μπροστά των Τζέραρντ, Τόρες και Κόουλ, πιστεύω πως η Λίβερπουλ θα είναι μια πραγματική δύναμη στην Πρέμιερ Λιγκ. Η περσινή χρονιά ήταν φρικτή αλλά αν αυτοί οι τρεις κάνουν “κλικ”, τους βλέπω ως σοβαρούς διεκδικητές του τίτλου. Βλέπεις αυτήν τριάδα μπροστά και δυσκολεύεσαι να σκεφτείς μια καλύτερη μπροστινή τριάδα στην Ευρώπη και συμπεριλαμβάνω και την Μπαρτσελόνα», ισχυρίστηκε ο Ρόμπεν, συμπληρώνοντας:
«Διαβάζω τα όσα είπε ο Τζέραρντ, ότι δηλαδή ο Τζο είναι τόσο καλός όσο ο Μέσι με την μπάλα στα πόδια και δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Ζώντας τον στις προπονήσεις για πολύ καιρό, μπορώ να σας πω πως κάποια από τα πράγματα που κάνει με την μπάλα συγκρίνονται με ότι καλύτερο έχω δει ποτέ. Νομίζω πως ήταν μεγάλο λάθος για την Τσέλσι να αφήσει τον Τζο να φύγει και είμαι βέβαιος πως και οι οπαδοί αισθάνονται το ίδιο. Στα 28 του, ακόμα και με τους τραυματισμούς που είχε, ο Τζο πρέπει να αξίζει ακόμα περίπου 15 εκατομμύρια λίρες, στην τρέχουσα μεταγραφική αγορά».
sportdog.gr