Ένας «διάβολος» για την Μπαρσελόνα

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο ακραίος αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Πατρίς Εβρά είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τους «κόκκινους διαβόλους» και να μεταγραφεί στην Μπαρσελόνα. Οι πληροφορίες από την Βαρκελώνη αναφέρουν πως οι Καταλανοί ετοιμάζουν πρόταση ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα σύμφωνα με την El Mundo Deportivo έχει βρει στο πρόσωπο του αρχηγού της εθνικής Γαλλίας τον αριστερό μπακ που θα ισορροπήσει την αμυντική γραμμή της «Μπάρσα» και θα γίνει μαζί με τον Ντάνι Άλβες το ποιοτικότερο δίδυμο ακραίων αμυντικών παγκοσμίως. Μπορεί το τελευταίο διάστημα ο Εβρά να εμφανίζεται ως στόχος πολλών ιταλικών ομάδων, όμως ο ίδιος προτιμά ξεκάθαρα το Καμπ Νου και την Μπαρσελόνα.
Φήμες από την Μαδρίτη συνέδεαν τον Γάλλο αμυντικό και με την «βασίλισσα» αλλά φαίνεται πως ο Μουρίνιο προτιμά τον Άσλει Κόουλ της Τσέλσι. Ο αριστερός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα έχει όλο τον χρόνο να σκεφτεί ποια πρόταση θα αποδεχθεί αφού ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον του έχει δώσει ένα μήνα άδεια για να ξεκουραστεί και να καθαρίσει το μυαλό του από το Παγκόσμιο Κύπελλο, αλλά και από την κουραστική σεζόν στην Αγγλία.
sport-fm.gr