Αγκαλιά Ρεάλ και Μαϊκόν

Μια ανάσα από την απόκτηση του Ντάγκλας Μαϊκόν βρίσκεται η Ρεάλ Μαδρίτης, καταβάλλοντας 28 εκ. ευρώ στην Ίντερ. Η μεταγραφή του Βραζιλιάνου μπακ στη «Βασίλισσα» έδειξε να ναυαγεί τις προηγούμενες ημέρες, όμως ο Μαϊκόν πίεσε για να έρθει καλύτερη προσφορά από τους «μερένχες» προς τους «νερατζούρι» και ο παίκτης θα συναντήσει και πάλι τον Ζοσέ Μουρίνιο.
Η Ίντερ δέχθηκε τελικά την πρόταση των 28 εκ. ευρώ ποσό που θα μεγαλώσει αναλογικά με τις συμμετοχές του Μαϊκόν αλλά και τους στόχους που θα καταφέρει να πιάσει η ομάδα της Μαδρίτης. Η είδηση έχει κάνει το γύρο της Ευρώπης την Τρίτη και όπως μεταδίδει ο Τύπος σε Αγγλία, Ισπανία και Ιταλία, αυτό που απομένει για να ολοκληρωθεί το «χρυσό deal» είναι να συμφωνήσει ο παίκτης με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Βραζιλιάνος μπακ θα ζητήσει ένα ποσό που θα αγγίζει τα 7 εκ. ευρώ το χρόνο, την ώρα που ο πρόεδρος των Μαδριλένων Φλορεντίνο Πέρεθ προτίθεται να του προσφέρει 5,5 εκ. ευρώ ετησίως. Άπαντες είναι πεπεισμένοι ότι οι δύο πλευρές θα βρουν σημείο επαφής και θα ολοκληρωθεί η προσθήκη στο ρόστερ της «Βασίλισσας».