Ντελ Μπόσκε: Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι. Λεβ; Θα το πάρουν οι Ισπανοί

Την υπενθύμιση πως το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν έχει τελειώσει ακόμα, έκανε στους παίκτες του ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, μετά το τέλος του ημιτελικού της Ισπανίας με την Γερμανία. Οι «φούριας ρόχας πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και οπ πρωτομάστορας αυτής της ομάδας θέλησε να μοιράσει συγχαρητήρια σε όσους δούλεψαν για αυτήν την επιτυχία, που έρχεται για πρώτη φορά στην ιστορία του ποδοσφαίρου της χώρας.
«Δεν θέλω να πω ονόματα, η σκέψη μου είναι σε όλους τους παίκτες, οι οποίοι ήταν όλοι εξαιρετικοί. Όμως, προσοχή, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι να δώσουμε! Είμαστε χαρούμενοι αυτό το βράδυ, αλλά πρέπει να δούμε πώς θα ανασυνταχθούμε. Σκέφτομαι όλους τους ανθρώπους, οι οποίοι εργάστηκαν πολύ γύρω από αυτήν την ομάδα στη διάρκεια των χρόνων. Το ολλανδικό ποδόσφαιρο είναι γνωστό και τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα στον τελικό», ισχυρίστηκε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε.
Λεβ: Θα το πάρουν οι Ισπανοί
Από την άλλη πλευρά, ο Γιόακιμ Λεβ δεν έψαξε να βρει την παραμικρή δικαιολογία, υπερθεματίζοντας υπέρ της ανωτερότητας των Ισπανών την τελευταία τριετία.
«Συγχαρητήρια στους Ισπανούς. Νομίζω ότι θα στεφθούν πρωταθλητές κόσμου. Είναι οι καλύτεροι τα τελευταία 2-3 χρόνια. Σε αγωνιστικό επίπεδο, είναι τόσο καλοί, μας πίεσαν στο όριο. Έχουν ένα τρόπο να κάνουν την μπάλα να τρέχει, ο οποίος σε κάνει να μην μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, παρά μόνο να ακολουθήσεις. Δεν μπορούσαμε να πάρουμε την μπάλα, όπως ήταν αναγκαίο, και αυτό μας κόστισε πολλή ενέργεια», εξήγησε ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας.
sportdog.gr