"Συνώνυμο" του 100 ο Torres

Μία εμφανής ένδειξη των διαθέσεων της Liverpool, έγινε γνωστή αργά χθες το βράδυ, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail, οι Reds "έβαλαν" ταμπέλα στον Fernando Torres, η οποία "γράφει" 100 εκατ. λίρες. Η περσινή κακή πορεία της ομάδας, τόσο σε πρωτάθλημα όσο και στο Champions League, αλλά και η απουσία της από την ερχόμενη κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έχουν δημιουργήσει στο στρατόπεδο του Anfield ένα κλίμα αβεβαιότητας, κορωνίδα του οποίου είναι το ιδιοκτησιακό καθεστώς που επικρατεί.
Ωστόσο, ο Roy Hodgson έχει καταστίσει σαφές πως δεν επιθυμεί να δει τα αστέρια της ομάδας του να φεύγουν, ενώ είναι σαφές ότι θέλει να χτίσει το αγωνιστικό προφίλ των Reds, γύρω από τους Fernando Torres και Steven Gerrard. Ηδη μάλιστα, πριν κάποιες μέρες, έγινε γνωστό- διά στόματος Hodgson- πως ο αρχηγός της Liverpool δεν έδειξε τάσεις φυγής, ενώ και ο Dirk Kuyt τόνισε πως θέλει να παραμείνει στο Anfield.
Στο μεταξύ, ο ιδιοκτήτης της Chelsea, Roman Abramovich ταξίδεψε στη Ν. Αφρική ώστε να αναλάβει προσωπικά το θέμα του Torres, με τις πηγές από την Αγγλία να αναφέρουν πως είναι έτοιμος να προσφέρει στη Liverpool, το ποσό των 50 εκατ. λιρών, τα μισά δηλαδή, από αυτά που ζητούν οι "κόκκινοι", με το όλο θέμα να δείχνει πως έχει μέλλον.
www.englishfootball.gr