Καρδιές “έκλεψε” o Keane

Τον Robbie Keane για ηγέτη της Celtic ονειρεύεται ο Neil Lennon ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς. Ο νέος τεχνικός της Celtic εξέφρασε την μεγάλη του επιθυμία να δει τον ποδοσφαιριστή της Tottenham με τα χρώματα της σκωτσέζικης ομάδας με την οποία έβγαλε.. μάτια στην παρουσία του στο δεύτερο μισό της χρονιάς ως δανεικός από τους Spurs. Ο Ιρλανδός επιθετικός κατάφερε να σημειώσει 12 τέρματα σε 16 παιχνίδια και να διακριθεί στο μικρό πέρασμά του από το Celtic Park παρά το γεγονός πως οι “Κέλτες” δεν μπόρεσαν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.
“Θα ήθελα τον Robbie Keane πίσω στην ομάδα. Θα είναι μια καθοριστική απόφαση για εμάς και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τον Keane ηγέτη της ομάδας. Ήταν φανταστικός όχι μόνο μέσα από το γήπεδο αλλά και έξω από αυτό”, ήταν τα λόγια του Neil Lennon.
“Έχει ηγετικές ικανότητες και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος που ψάχνουμε. Θα ενισχυθεί η ομάδα και ψάχνουμε παίκτες σαν και αυτόν”, ανέφερε ο τεχνικός της σκωτσέζικης ομάδας που προανήγγειλε την απόπειρα απόκτησης του Ιρλανού έμπειρου στράικερ.
www.englishfootball.gr