Απόλυτη σιγουριά για δύο

ΟΙ ΒΡΑΖΙΛΙΑ, ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ. ΣΧΕΔΟΝ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΥΡΟΥΓΟΥΑΗ, ΜΕΞΙΚΟ, ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ. Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗ 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ.-
Ανεβαίνουν οι σφυγμοί το επόμενο τετραήμερο στα γήπεδα της Ν. Αφρικής, με την διεξαγωγή της τελευταίας αγωνιστικής των οκτώ ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Οι περισσότεροι ομοσπονδιακοί τεχνικοί είναι έτοιμοι να επιστρατεύσουν τα κομπιουτεράκια τους και τα τρανζίστορ, αφού η φάση των γκρουπ αποδεικνύεται εξαιρετικά αμφίρροπη. Φαβορί καταποντίστηκαν ή βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, αουτσάιντερ έφτιαξαν διαμόρφωσαν με τον καλύτερο τρόπο την τύχη τους και πλέον οι ισορροπίες είναι ρευστές, αφού οι ομάδες που δεν έχουν επιδιώξεις στο φινάλε των ομίλων, είναι πολύ λίγες.
Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, όταν και ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική των ομίλων, έχουν γίνει γνωστές μόνο οι 2 από τις 16 ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Τα πράγματα σε όλους τους ομίλους είναι εξαιρετικά ρευστά, τα «αδιάφορα» παιχνίδια είναι ελάχιστα, συνεπώς από την Τρίτη ως την Παρασκευή το σασπένς (αν όχι και το θέαμα) είναι ήδη εξασφαλισμένο.
sportdog.gr