Προαναγγελία αποχώρησης…

Ο ΡΕΧΑΓΚΕΛ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΝΕΦΕΡΕ: «ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ». ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΑΝΤΟΣ.
Εκπλήξεις επιφύλασσε η ομιλία του Ότο Ρεχάγκελ στους ποδοσφαιριστές πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Γερμανός τεχνικός προσπάθησε να τονώσει το ηθικό των διεθνών και τόνισε, πως ακόμα και αν δεν είναι μαζί σε λίγες ημέρες, η ομάδα θα πρέπει να μείνει ενωμένη. Παράλληλα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε βελτίωση και λιγότερα νεύρα ενόψει Νιγηρίας, ενώ προανήγγειλε και αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα. «Δεν είναι δυνατό μια ήττα να χαλάει το κλίμα. Περάσαμε πολλά μαζί. Πολλές ωραίες στιγμές. Τις επόμενες ημέρες μπορεί να μην είμαστε μαζί. Αλλά το καλό κλίμα που υπήρχε πάντα στην εθνική θα πρέπει να παραμείνει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ρεχάγκελ και συνέχισε μιλώντας για το σύστημα που θα χρησιμοποιήσει η Εθνική κόντρα στη Νιγηρία: «Το δυνατό σημείο πάντα για μας ήταν η άμυνα και ας κατηγορούσαν. Όταν παίξαμε με 2 κεντρικούς αμυντικούς δεχτήκαμε από 2 γκολ σε κάθε ματς. Θα επιστρέψουμε στα τρία στόπερ. Για τα λάθη δεν έχω να προσθέσω κάτι. Λάθη γίνονται από όλους. Τώρα πρέπει να βελτιωθούμε και να παίξουμε καλύτερα στο επόμενο ματς».
Φούντωσαν οι φήμες για Σάντος!
Την ίδια στιγμή γερμανικές και αυστριακές ιστοσελίδες αναφέρονται με βεβαιότητα στην αποχώρηση του Ότο Ρεχάγκελ από τον πάγκο της Εθνικής μετά την ολοκλήρωση του Μουντιάλ. Μάλιστα, μερικά σάιτ επικαλούνται πληροφορίες του ΣΚΑΪ, ενώ άλλα μιλάνε για αποκλειστική τους πληροφόρηση. Όλοι πάντως συμφωνούν, πως τις περισσότερες πιθανότητες για να διαδεχθεί τον «Όθωνα» στον πάγκο της Ελλάδας, συγκεντρώνει ο Φερνάντο Σάνος. Κάνουν μία αναλυτική περιγραφή της καριέρας του Πορτογάλου τεχνικού, στέκονται στην δήλωσή του κατά την αποχώρηση από τον ΠΑΟΚ (σ.σ. «Δεν θα έλεγα όχι σε κάποια Εθνική»), ενώ κάποιοι πιο τολμηροί σημειώνουν, πως σύντομα θα έρθει στην Αθήνα για να βρει το νέο του σπίτι!
sportdog.gr