Ζιντάν: Λυπάμαι για τη Γαλλία

Συνεχίζουν να «βράζουν» οι Γάλλοι για την ήττα από το Μεξικό και τις επιλογές του Ντομενέκ. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις των Ζιντάν και Ζεμπινά που έκαναν ευθεία κριτική στον Γάλλο ομοσπονδιακό.
Αρχικά ο «Ζιζού» υποστήριξε για το ναυάγιο με τους Μεξικάνους: «Λυπάμαι για τη Γαλλία, επειδή η ομάδα δεν μπορούσε να δημιουργήσει ούτε μια ευκαιρία για γκολ κι αυτό δεν αρκεί για αυτούς που περιμένουν κάτι σημαντικό. Η Γαλλία αντιμετώπισε μια πολύ καλή ομάδα, που έκανε ένα σπουδαίο ξεκίνημα. Το Μεξικό ήταν ανώτερο, ειδικά σε φυσική κατάσταση. Η καλύτερη ομάδα κέρδισε.»
Ο Ζεμπινά, παίκτης της Γιουβέντους που αποκλείστηκε από την αποστολή των«τρικολόρ», σχολίασε : «Ο Ντομενέκ; Είναι ένας από τους ελάχιστους προπονητές που δεν έχουν κερδίσει τίποτα, ούτε σε επίπεδο νέων. Δεν θέλω να γίνω κακός, αλλά με τους παίκτες που έχει η Γαλλία δεν μπορεί να παίζει έτσι. Χρόνια σκληρής δουλειάς πετάχτηκαν στα σκουπίδια. Αν θα κέρδιζε κάτι, θα ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο της εθνικής ομάδας. Τουλάχιστον, τώρα με τον Μπλαν θα έχουμε κάποια λογική».
sportdog.gr