Μαραντόνα: «Τώρα η Γερμανία»! Αγκίρε: «Οι παίκτες μου δεν έκλεψαν τίποτα από κανέναν»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση της Αργεντικής και κόντρα στο Μεξικό έμεινε ο Ντιέγκο Μαραντόνα. Εμφανώς πικραμένος ο Χαβιέ Αγκίρε, που άφησε τα «καρφιά» του για τη διαιτησία…
«Πιο ανταγωνιστική από το 1986»
«Ηταν ένας δύσκολος αγώνας με μεγάλη πίεση, ανάμεσα σε δύο ομάδες που γνωρίζονται καλά. Η Αργεντινή ήταν καταπληκτική και στα 90 λεπτά. Όλοι οι παίκτες έπαιξαν για την ομάδα και το αποτέλεσμα. Έχουμε παίκτες πολύ γρήγορους γεγονός που μας βοηθά στην τακτική», είπε αρχικά ο «Ντιεγκίτο» και πρόσθεσε: «Τώρα πρέπει να σκεφτούμε, να προπονηθούμε και να επιλέξω την καλύτερη ομάδα για τον αγώνα με την Γερμανία. Πρόκειται για μία διαφορετική ομάδα από εκείνη που αντιμετώπισα το 1986. Τώρα είναι πιο δυναμική και πιο ανταγωνιστική».
Αγκίρε: Κάναμε δύο δραματικά λάθη
Από την πλευρά του, ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Μεξικού επεσήμανε: «Δεν θέλω να μιλήσω για τους διαιτητές. Είπα στους παίκτες μου να σηκώσουν το κεφάλι. Δεν έκλεψαν τίποτα από κανέναν. Οι διαιτητής, κάνουν λάθη, είναι άνθρωποι. Κάναμε δύο λάθη που άλλαξαν δραματικά την ροή του αγώνα. Δεν είχαμε τον απαραίτητο χρόνο για να αναδιοργανωθούμε. Δεχθήκαμε το τρίτο γκολ που ήταν μοιραίο».
sportdog.gr