Ιντσάγκι: Σε καλά χέρια η Μίλαν

Η Μίλαν βρίσκεται σε… ελεύθερη πτώση, έχοντας μείνει μακριά από τους τίτλους την τελευταία τριετία και μοιραία οι οπαδοί της γκρινιάζουν. Για ένα ακόμη καλοκαίρι, η διοίκηση δεν προτίθεται να δαπανήσει αρκετά χρήματα και οι «τιφόζι» αποδοκιμάζουν για μια ακόμη φορά το δίδυμο Μπερλουσκόνι – Γκαλιάνι. Ο Πίπο Ιντσάγκι από τη πλευρά του, έσπευσε να τους υπερασπιστεί και να καθησυχάσει τον κόσμο πως η Μίλαν θα παρουσιαστεί ανταγωνιστική.
«Η Μίλαν θα κάνει και πάλι αυτό που πάντα έκανε. Οι οπαδοί έχουν συνηθίσει να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, οπότε είναι λογικό να αντιδρούν λίγο, όμως, η αλήθεια είναι ότι με τους Μπερλουσκόνι και Γκαλιάνι ο σύλλογος είναι σε καλά χέρια. Τη νέα σεζόν θα είμαστε όπως πρέπει γιατί υπάρχει ένα δυνατό γκρουπ παικτών στην ομάδα», δήλωσε ο Ιταλός φορ που ρωτήθηκε και για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φέρεται ως ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι»:
«Πάντα ήταν δύσκολο όταν παίζαμε εναντίον των ομάδων του, ενώ όσοι έχουν δουλέψει μαζί του λένε τα καλύτερα. Μου θυμίζει τον Αντσελότι στο ξεκίνημα του».
sportdog.gr