Λαπόρτα: Πάσχουν από… Μπαρσελονίτιδα στην Ρεάλ!

Την ημέρα που η Ρεάλ Μαδρίτης παρουσίασε τον νέο της τεχνικό στο πρόσωπο του «πολύ» Ζοσέ Μουρίνιο, ο Χουάν Λαπόρτα δεν έχασε την ευκαιρία να συνεχίσει να «πικάρει» την μεγάλη αντίπαλο της Μπαρσελόνα. Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο πρόεδρος των Καταλανών ανέφερε πως οι Μαδριλένοι έχουν πάθει ψύχωση με την «Μπάρσα» και τις επιτυχίες της και πως είναι δικό τους θέμα το πώς θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στην πίεση, μετά τις δικές τους αποτυχημένες απόπειρες να κατακτήσουν έναν τίτλο τα τελευταία χρόνια..
«Προσπαθούν να βρουν απαντήσεις στο δικό μας μοντέλο ποδοσφαίρου και νομίζω ότι πάσχουν από “Μπαρσελονίτιδα”. Βρίσκονται σε μια φάση που η Μπαρσελόνα έχει κερδίσει τα πάντα και αυτοί τίποτα. Εμείς θα συνεχίσουμε να επιβαλλόμαστε στον αγωνιστικό χώρο και είναι δικό τους θέμα να βρουν απαντήσεις στο μοντέλο μας», είπε στην «MARCA» ο Λαπόρτα.
Επιπλέον, ο πρόεδρος της Μπαρσελόνα, μίλησε και για την υπόθεση του Σεσκ Φάμπρεγας, δίνοντας την εντύπωση πως περιμένει να «χτυπήσει» την κατάλληλη στιγμή την πόρτα της Άρσεναλ. «Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνετοί. Ξέρουμε την πρόθεση του παίκτη να έρθει στην Μπαρσελόνα και είμαι ευγνώμων για αυτήν του την απόφαση».
sportdog.gr