"Μπλε" μέχρι το 2012 ο Anelka

Μέσα στη χρονιά είχε γίνει σίριαλ το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Nicolas Anelka με την Chelsea, μιάς και οι δυο πλευρές, παρόλο που ήταν κοντά σε συμφωνία, εν τούτοις κάτι τις χώριζε. Όμως, όπως φάνηκε, η "χρυσή τομή" βρέθηκε σε ανύποπτη φάση, μιάς και πριν από λίγο, η Chelsea ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Γάλλου στράικερ, που θα παραμείνει στο Stamford Bridge μέχρι το 2012.
"Από τη στιγμή που ήρθα στην Chelsea, ήθελα να μείνω περισσότερο από όσο είχα μείνει σε κάθε άλλη ομάδα. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, συνεργάζομαι με μεγάλους παίκτες, μου αρέσει πολύ η ομάδα, μου αρέσει πολύ το Λονδίνο. Δεν υπάρχει λόγος να πάω οπουδήποτε αλλού, και γι'αυτό είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο, και θα έχω τη δυνατότητα να κερδίσω τίτλους.", ήταν τα λόγια του Anelka, αμέσως μετά την επικύρωση της συμφωνίας. Εκτός από τον παίκτη, ιδιαίτερα χαρούμενος με την εξέλιξη αυτή είναι και ο τεχνικός των Blues, Carlo Ancelotti, που τόνισε με τη σειρά του:
"Ο Nicolas είναι ένας φανταστικός παίκτης. Όταν ήμουν στη Juventus, ήθελα πολύ να τον αγοράσω. Αυτό δεν έγινε, ωστόσο τον έχω στην Chelsea. Χαίρομαι πολύ που υπέγραψε νέο συμβόλαιο, και πιστεύω πως η Chelsea είναι το σπίτι του. Ανυπομονώ να δουλέψω μαζί του και τον επόμενο χρόνο."
www.englishfootball.gr