Shearer για την επίθεση των "λιονταριών"

Για την επιλογή των επιθετικών που πρέπει κάνει ο Fabio Capello μίλησε ο Alan Shearer. Ο πρώην επιθετικός της Newcastle που αποτελούσε τον βασικό επιθετικό της Αγγλίας την περασμένη δεκαετία, έχει σκοράρει 30 τέρματα σε διεθνείς αναμετρήσεις με την εθνική ομάδα και είναι ο άνθρωπος που ίσως γνωρίζει καλύτερα από όλους την θέση του στράικερ.
Ο πρώην αρχηγός της εθνικής Αγγλίας ξεκαθάρισε πως η ομάδα είναι ανάγκη να έχει πέντε επιθετικούς στην αποστολή, με τους τέσσερις να είναι, για τον Shearer, οι εξής: "Πιστεύω πως οι τέσσερις επιθετικοί είναι σίγουροι. Είναι οι Rooney, Heskey, Defoe και Crouch. Πρέπει να υπάρξει και πέμπτος επιθετικός στην αποστολή. Εκεί νομίζω η μάχη είναι μεταξύ των Darren Bent και Bobby Zamora. Εάν μου βάζατε πιστόλι στον κρόταφο θα έλεγα Bent που είναι σε φόρμα και σκοράρει αρκετά", επισήμανε ο Alan Shearer. Και πρόσθεσε: "Ο Bent μπορεί να βοηθήσει στην περίπτωση που η Αγγλία ζητάει κάποιο τέρμα στο τελευταίο δεκάλεπτο. Έχει δείξει αυτή την χρονιά και άλλες πως έχει το ένστικτο του γκολ".
O Bent έχει σημειώσει 24 τέρματα με την φανέλα της Sunderland και αποτελεί τον 3ο στον πίνακα των σκόρερ της Premier League μετά τους Rooney, Drogba.
www.englishfootball.gr