Brady: "Δεν πωλείται ο Parker"

Ενα από τα πρόσωπα της ερχόμενης καλοκαιρινής περιόδου, τείνει να γίνει ο Scott Parker της West Ham. Ο 29χρονος μέσος, ανακυρήχθηκε παίκτης της χρονιάς από τους οπαδούς της ομάδας του, και σίγουρα δε θα ήθελαν να τον δουν να αποχωρεί από το Upton Park. Ηδη πριν από ένα μήνα, ο ένας εκ των δύο ιδιοκτητών της ομάδας του ανατολικού Λονδίνου, David Sullivan, έδωσε το στίγμα του, όσον αφορά την περίπτωση του Parker, υπογραμμίζοντας πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση.
Από χθες, μερίδα του αγγλικού Τύπου, έκανε λόγο για ενδιαφέρον της Aston Villa για τον Parker, το οποίο οι άνθρωποι των Villans βλέπουν ως τον ιδανικό αντικαταστάτη του James Milner, σε περίπτωση που ο τελευταίος φύγει, ωστόσο για ακόμα μια φορά η πλευρά των Hammers διέψευσε κάθε σενάριο φυγής του διεθνούς μέσου. Συγκεκριμένα, η αντιπρόεδρος του συλλόγου Karren Brady, "πάτησε" στα σχόλια που έκανε πριν από περίπου ένα μήνα ο Sullivan, τονίζοντας εκ νέου πως δεν υπάρχει διάθεση από τη West Ham να αφήσει τον παίκτη να αποχωρήσει.
"Είναι ενδιαφέρον που ο David Sullivan έδωσε το λόγο του ότι ο Scott Parker δεν πρόκειται να παραχωρηθεί γιατό αυτό ακριβώς θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους οπαδούς μας, ότι δεν πρόκειται πουληθεί. Οπότε νομίζω πως η Aston Villa θα πρέπει να το ξανασκεφτεί αν θέλει να κάνει οποιαδήποτε επαφή, γιατί το χειρότερο είναι ότι αποσπάται η προσοχή του παίκτη, αλλά και του συλλόγου. Αν θέλαμε να τον πουλήσουμε, θα είχαμε ακολουθήσει άλλο δρόμο, αλλά δε θέλουμε να κάνουμε κάτι τέτοιο. Είναι ο παίκτης της χρονιάς και είναι πολύ σημαντικός για εμάς και για το χτίσιμο της West Ham", δήλωσε η Brady.
www.englishfootball.gr