Ανακοίνωσε Γιαννούλη η Κολωνία

Η Γερμανία είναι ο επόμενος προορισμός της καριέρας του Κώστα Γιαννούλη. Ο νεαρός αμυντικός του Ηρακλή ανακοινώθηκε κι επισήμως απ’ την Κολωνία για τα επόμενα τρία χρόνια κι ετοιμάζει βαλίτσες για την «Μπουντεσλίγκα».
«Ξέρω ότι η Κολωνία είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Μπουντεσλίγκα και με αρκετές διακρίσεις. Η ομάδα έχει, πάντα, την στήριξη από τους οπαδούς, τα εισιτήρια σε κάθε παιχνίδι είναι sold-out. Είμαι πολύ χαρούμενος. Ελπίζω ότι για την ομάδα και για εμένα η νέα σεζόν θα είναι επιτυχημένη», τόνισε αρχικά ο 22χρονος παίκτης και συνέχισε:
«Τα χαρακτηριστικά μου είναι η ταχύτητα και η εκρηκτικότητα, αλλά γνωρίζω ότι οφείλω να βελτιωθώ κι άλλο και για αυτό προσπαθώ. Θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις έτσι ώστε να κάνω χαρούμενους και υπερήφανους τους οπαδούς μας. Στόχος μου θα είναι με το πρώτο μου γκολ να κάνω αισθητή την παρουσία μου στην ομάδα. Αυτή θα μου δώσει δύναμη για μια καλύτερη συνέχεια. Επίσης, εδώ μέσω της Κολωνίας θέλω να μου δοθεί η ευκαιρία να πραγματοποιήσω το όνειρό μου, να παίξω στην Εθνική ομάδα της χώρας μου».
sportdog.gr