«Το θέλει γιατί η οικονομία της είναι στην τουαλέτα»

«Ποια χώρα το θέλει περισσότερο»; Η ιστοσελίδα www.worldcupblog.com έκανε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τους «32» μονομάχους του μουντιάλ. της Νότιας Αφρικής και αναφέρει για ποιο λόγο η κάθε ομάδα θέλει περισσότερο το παγκόσμιο κύπελλο.
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα η Βραζιλία το θέλει για να έχει το τρόπαιο σπίτι της όταν το μουντιάλ θα γίνει το 2014 στη χώρα του καφέ, η Αγγλία το θέλει γιατί έχει να το κατακτήσει εδώ και 44 χρόνια και αυτή η φουρνιά που διαχειρίζεται ο Καπέλο μοιάζει καλύτερη από ποτέ, ενώ η Αργεντινή το θέλει για να γίνει ο Μαραντόνα ο τρίτος άνθρωπος στην ιστορία μετά τους Μπεκενμπάουερ και Ζαγκάλο, που κατακτά το μουντιάλ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως προπονητής.
Η Ελλάδα γιατί το θέλει; Μαντέψτε! «Το θέλει γιατί η οικονομία της είναι στην τουαλέτα. Οι άνθρωποι σε αυτή τη χώρα έχουν ταραχές και είναι αηδιασμένοι από τα μέτρα λιτότητας. Τίποτα δεν πάει καλά. Αν ο Οτο Ρεχάγκελ μπορεί να επαναλάβει έναν θρίαμβο σαν του Euro το 2004, τότε η Ελλάδα θα είναι η πιο ευτυχισμένη χώρα το 2010, έστω και προσωρινά».