Πρότεινε Τεν Κάτε ως αντι-Μουρίνιο, στην Ίντερ, ο Σνάϊντερ!

Τον Χενκ Τεν Κάτε θεωρεί ο Γουέσλι Σνάϊντερ ως τον καταλληλότερο να διαδεχθεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ίντερ και έχει ενημερώσει ήδη σχετικά τη διοίκηση των 'νερατζούρι' για την άποψή του. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός, ο οποίος ευτύχησε φέτος υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου τεχνικού να να στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης και νταμπλούχος στην Ιταλία, σχολίασε σε δηλώσεις του στην εφημερίδα 'De Telefraaf', της πατρίδας του, ότι οι Τεν Κάτε και Μουρίνιο μοιάζουν παρά πολλοί σαν προπονητές αλλά και σαν άνθρωποι.
«Δεν χρειάστηκε δεύτερη σκέψη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ παραπάνω από ένα δευτερόλεπτο. Ο Χενκ και ο Ζοσέ ως προσωπικότητες, ως άνθρωποι και ως προπονητές είναι εκπληκτικά ίδιοι. Νομίζω ότι ο Τεν Κάτε ταιριάζει στην Ιντερ. Είναι ο ιδανικός διάδοχος του Μουρίνιο για να συνεχίσει αυτή η ομάδα να έχει επιτυχίες», ήταν τα λόγια του Σνάϊντερ, ο οποίος γνωρίζει τον Τεν Κάτε πολύ καλά από την εποχή που οι δυο τους συνεργάστηκαν στον Άγιαξ. «Στον ένα χρόνο που συνεργαστήκαμε στον Αγιαξ έγινα πιο επαγγελματίας. Θεωρώ ότι είναι δύο ίδιοι άνθρωποι. Ως προπονητές είναι συναισθηματικοί, απαιτητικοί και ξέρουν να αγγίζουν τους παίκτες. Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι τεχνικά είναι τόσο δυνατοί που αναγκάζουν τους παίκτες να τους ακολουθούν τυφλά. Είμαι σίγουρος ότι ο Χενκ κάνει για την Ιντερ και μπορεί να τη κουμαντάρει», συμπλήρωσε ο 26χρονος άσος.
«Κάτι που μοιάζει απίθανο, μπορεί τελικά να συμβεί»
Από την ολλανδική εφημερίδα επικοινώνησαν με τον Τεν Κάτε, ο οποίος δεσμεύεται από συμβόλαιο συνεργασίας με την Ουμ Σαλάλ του Κατάρ, που σχολίασε: «Είναι πάντα όμορφο να ακούς καλά λόγια από ποδοσφαιριστές που είχες, πόσο μάλλον από αστέρια της κλάσης του Γουέσλι. Κάτι που μοιάζει απίθανο να συμβεί μπορεί να συμβεί».
sportdog.gr