Στην Άϊντραχτ για 3 χρόνια ο Τζαβέλλας

Συμπαίκτης του Φάνη Γκέκα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, θα είναι από την ερχόμενη περίοδο ο Γιώργος Τζαβέλλας. Μετά την διοίκηση του Πανιωνίου και ο διεθνής αριστερός μπακ-χαφ, αποδέχτηκε τους όρους συνεργασίας που του πρόσφερε η γερμανική ομάδα και πλέον απομένουν οι λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η πρόταση της Άϊντραχτ στους «κυανέρυθρους» είναι ύψους 1,2 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ο Τζαβέλλας θα υπογράψει 3ετές συμβόλαιο, χωρίς να έχουν γίνει προς το παρόν γνωστές οι οικονομικές του απολαβές.
Έτσι λοιπόν ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα στο φετινό καλοκαιρινό παζάρι, φεύγει για άλλες Πολιτείες, αφήνοντας στα…κρύα του λουτρού, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ που είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον για να εντάξουν στην δύναμή τους τον 23χρονο άσο. Από την πλευρά του, ο Πανιώνιος, θα βάλει ένα σημαντικό πόσο στα ταμεία του, ώστε να προχωρήσει στις δικές του μεταγραφικές κινήσεις. Άλλωστε όπως είχε δηλώσει πριν από λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης του Πανιωνίου, Κωνσταντίνος Τσακίρης, θα ήταν προτιμότερο ο Τζαβέλλας να πάρει μεταγραφή σε ομάδα του εξωτερικού, έστω και με λιγότερα χρήματα σε σχέση με αυτά που προβλέπει η ρήτρα του συμβολαίου του και είναι 1,5 εκ.ευρώ.
Η παραχώρηση του Τζαβέλλα στην Άϊντραχτ, μπορεί να «φέρει» μεταγραφική συνεργασία μεταξύ του Πανιωνίου και της Γερμανικής ομάδας. Ήδη ακούγεται ότι οι «κυανέρυθροι», θα εξετάσουν την περίπτωση απόκτησης του Γιαν Τσίμερμαν. Πρόκειται για έναν 25χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος την περσινή σεζόν είχε 13 συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα της Άϊντραχτ.
balleto.gr