Σνάιντερ: «Έγινε το όνειρο μου πραγματικότητα»

Ο Γουέσλι Σνάιντερ, ο οποίος έφυγε το προηγούμενο καλοκαίρι από τους "Μπερναμπέου" και απέκτησε πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ίντερ η οποία βρίσκεται λίγο πριν από τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, μόνο μετανιωμένος δεν είναι για αυτή την επιλογή του.
«Έγινε το όνειρό μου από τη στιγμή που πήγα στην Ίντερ, καθώς ήξερα ότι ο τελικός ήταν στο Μπερναμπέου. Ονειρευόμουν να φτάσω στον τελικό και να σηκώσω το τρόπαιο. Μας μένουν δύο παιχνίδια για το στόχο μας οπότε πάμε να τον κυνηγήσουμε. Όλα είναι πιθανά», τόνισε ο διεθνής άσος των "οράνιε" στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA.
Στη συνέχεια μίλησε για τον Λιονέλ Μέσι επιστρατεύοντας και λίγο... χιούμορ: «Ναι, έχω ακούσει για τον Μέσι... Πιστεύω πως αυτή τη στιγμή είναι ο κορυφαίος παίκτης στον κόσμο, όμως φυσικά και υπάρχει τρόπος να τον σταματήσουμε. Γιατί όχι. Θα δούμε αν γίνεται αυτή την εβδομάδα. Έχω συνειδητοποιήσει πως είμαι ένας από τους μεγάλους παίκτες της ομάδας και ελπίζω να συνεχίσω να είμαι μέχρι την τελική ευθεία της σεζόν, που ξεκινά τώρα. Πιστεύω ότι ο Μουρίνιο είναι ένας φανταστικός τεχνικός. Ξέρει ακριβώς πως να διαχειρίζεται τόσο τα άτομα όσο και όλη την ομάδα. Για αυτό το λόγο δεν φοβάμαι τον ημιτελικό. Θα μας δώσει πληροφορίες που κανείς άλλος δεν μπορεί. Αυτή είναι η δύναμη του Μουρίνιο».