Σκέψη για ανταλλαγή Μπουφόν-Βίντιτς

Από τη στιγμή που η Γιουβέντους είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ τη νέα σεζόν, το μέλλον του Τζανλουίτζι Μπουφόν στον ιταλικό σύλλογο, φαντάζει εξαιρετικά δυσοίωνο. Μάλιστα, δεν αποκλείεται το επόμενο ποδοσφαιρικό σπίτι του να είναι το "Ολντ Τράφορντ".
Συγκεκριμένα, οι διοικούντες τη "βέκια σινιόρα" εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να παραχωρήσουν τον σπουδαίο Ιταλό πορτιέρο στους πρωταθλητές Αγγλίας, με τη Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ να φέρεται διατεθειμένη να δώσει ως αντάλλαγμα τον αμυντικό της άσο, Νεμάνια Βίντιτς, καθώς και 20.000.000 λίρες για να "κλείσει" η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, αποκάλυψε η τορινέζικη εφημερίδα "Tuttosport". Το εν λόγω μέσο αναφέρει πως οι "κόκκινοι διάβολοι" προορίζουν τον Μπουφόν για αντικαταστάτη του Έντουιν Φαν ντερ Σάαρ ο οποίος βαδίζει προς το 40ο έτος της ηλικίας του, με τον ιταλικό σύλλογο από την πλευρά του να εξετάζει ήδη ονόματα υποψηφίων αντικαταστάτων, όπως αυτά του Φεντερίκο Μαρκέτι (Κάλιαρι), του Σαλβατόρε Συρίγκου (Παλέρμο) και του Ντιέγκο Λόπες (Βιγιαρεάλ).
Όσον αφορά στα υπόλοιπα τρέχοντα μεταγραφικά σενάρια που εμπλέκουν τους "μπιανκονέρι" αυτά θέλουν τον Ράφα Μπενίτεθ να είναι ο Νο 1 στόχος για την άκρη του πάγκου, με τους Μισέλ Μπάστος και Ιμπραΐμ Αφελάι να είναι οι επικρατέστεροι για να τον ακολουθήσουν στο Τορίνο σε περίπτωση που πει το "si" στους ανθρώπους της Γιουβέντους.