Μέσι: Δεν θα φτάσω ποτέ τον Μαραντόνα

Ο Άσσος της Μπαρσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής εξομολογήθηκε ότι ποτέ δεν πρόκειται να γίνει ίσος με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, τονίζοντας επίσης ότι δεν έχει διάθεση για συγκρίσεις. Μπορεί με τις τελευταίες εμφανίσεις του (και τα χατ-τρικ) ο Λιονέλ Μέσι να έβγαλε… μάτια, αναγκάζοντας πολλούς να τον συγκρίνουν με τον Ντιέγκο Μαραντόνα, ο Αργεντινός όμως παραμένει σεμνός και ταπεινός, σεβόμενος τον ήρωα των παιδικών του χρόνων.
«Ακόμα και μετά από εκατομμύρια χρόνια, δεν θα είμαι έστω και λίγο δίπλα στον Μαραντόνα. Είναι ο καλύτερος όλων των εποχών», παραδέχτηκε ο Λιονέλ Μέσι σύμφωνα με την ισπανική «AS».
«Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μαραντόνα, θέλω να φτιάξω την δική μου ιστορία για κάτι που έκανα εγώ», πρόσθεσε ο 22χρονος άσσος. Όσο για το όνειρο της κατάκτησης του Μουνιτάλ, ο Μέσι δήλωσε: «Όλοι ονειρευόμαστε να σηκώσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Νότια Αφρική. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από αυτό».
sportdog.gr