Υπέγραψε ο Jovanovic

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση του Milan Jovanovic για τη Liverpool, σύμφωνα με τη Daily Post. Ο Rafa Benitez, είχε δειξει την εκτίμησή του στο πρόσωπο του Σέρβου επιθετικού, η οποία μετουσιώθηκε σε συμφωνία διάρκειας τριών χρόνων με τη Liverpool. Ο Jovanovic θα ενσωματωθεί στο δυναμικό των Reds, μετά τη λήξη της περιόδου, καθώς θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Standard Λιέγης, από την οποία και θα αφεθεί ελεύθερος.

Ετσι, εκτός συγκλοντικού απροόπτου, ο 28χρονος παίκτης αποτελεί την πρώτη "καλοκαιρινή" μεταγραφή του Benitez, και αυτό μάλλον είναι ένα σημάδι πως ο Ισπανός δε σκέφτεται μόνο τη φετινή σεζόν.

Η περίπτωση του Jovanovic απασχόλησε και την ιταλική Μίλαν, την οποία ο Σέρβος απέρριψε, όπως είχε κάνει και πέρυσι με το ενδιαφέρον της Everton. Το σίγουρο είναι πως ο Jovanovic ήδη έχει "κερδίσει" τους οπαδούς της Liverpool, με τις δηλώσεις που έκανε για την πρόταση της Everton. " Η Everton δεν είναι μεγάλη ομάδα. Ηδη απέρριψα πρότασή της", ήταν τα λόγια του Jovanovic κατά το παρελθόν.

Ετσι με αυτή τη μεταγραφή, ο Benitez φαίνεται να βρίσκει την απαραίτητη κάλυψη του Fernando Torres στην επίθεση της ομάδας του, καθώς το κενό που αφήνει ο Ισπανός, όποτε απουσιάζει είναι κάτι παραπάνω από εμφανές.
www.englishfootball.gr