Δεν τον θέλουν…

Λάμπαρντ, Τζέραρντ και Ρούνεϊ δε θέλουν για αρχηγό της Εθνικής Αγγλίας τον Τζον Τέρι μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον αμυντικό της Τσέλσι. Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικές μέρες, ο Τζον Τέρι διατηρούσε παράνομη σχέση με τη σύζυγο του τότε συμπαίκτη του, Γούειν Μπριτζ.

Στο «Νησί» έχει προκληθεί μεγάλος σάλος μετά από αυτή την αποκάλυψη και οι… προχωρημένοι συνήθως σε θέματα ηθικής, Άγγλοι, έθεσαν βέτο για το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Εθνική ομάδα της χώρας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα και κύκλοι γύρω από την ομάδα των «λιονταριών» το πιθανότερο είναι ότι ο Φάμπιο Καπέλο θα καθαιρέσει τον Τέρι από τη θέση του αρχηγού.

Σύμμαχοι του Ιταλού εκλέκτορα της Αγγλίας, θα είναι όπως όλα δείχνουν και οι τρεις πιθανότεροι αντικαταστάτες του Τέρι στην αρχηγία. Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Evening Standard», οι Στίβεν Τζέραρντ, Φρανκ Λάμπαρντ και Γουέιν Ρούνεϊ σε συζητήσεις στο περιβάλλον τους εξέφρασαν τη διαφωνία τους με το να παραμείνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού του ομοσπονδιακού συγκροτήματος, στην κατοχή του Τζον Τέρι.

Ο αμυντικός της Τσέλσι έχει δεχθεί έντονη κριτική τις τελευταίες μέρες και η απόφαση θα περάσει οριστικά πια στα χέρια του Καπέλο. Ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε ενημερωμένος για όλες τις πτυχές του σκανδάλου και πλέον καλείται να αποφασίσει για το ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, εν όψει και του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρίκης.