Μπέλαμι: «Όλοι ξέρουν τι άνθρωπος είναι ο Τέρι»

Γυρίζουν την πλάτη στον Τζον Τέρι…. Αιχμές και εχθρικά καρφώματα στο πρόσωπο του «JT» έκανε ο Κρεγκ Μπέλαμι. Τα 2 γκολ που πέτυχε ο Ουαλός στράικερ της Σίτι στη μεγάλη νίκη της ομάδας του Μαντσίνι απέναντι στην Τσέλσι ήταν το λιγότερο που τον απασχόλησε στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ξέσπασε για να υποστηρίξει τον συμπαίκτη του Μπριτζ τονίζοντας ότι η συμπεριφορά του αρχηγού των «μπλε» δεν του προκάλεσε καμία έκπληξη!

Ο Ουαλός επιθετικός τόνισε πως ήταν αναμενόμενο από τον Τέρι τέτοιου είδους συμπεριφορά μιλώντας για την παράνομη σχέση του με την σύντροφο του φίλου του και συνεργάτη του Γουέιν Μπριτζ. «Ξέρω τι άνθρωπος είναι και επομένως τίποτα δεν με εκπλήσσει για αυτόν. Νομίζω ότι ο καθένας που ασχολείται με το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει καταλάβει ποιος είναι ο Τέρι», ήταν τα λόγια του Μπέλαμι μετά το 4-2 της ομάδας του στο Λονδίνο.

Αξίζει να σημειωθεί πως κατά την διάρκεια της ανταλλαγής χειραψίας μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων, εντύπωση προκάλεσε και η περιφρονητική στάση του Μπέλαμι όταν κλήθηκε να χαιρετήσει τον αρχηγό της Τσέλσι. Όταν πέρασε από μπροστά του, έστρεψε το πρόσωπο του κάπου αλλού, του έδωσε το χέρι του και παράλληλα μασούσε με περιφρονητικό τρόπο την τσίχλα του!