Ντιέγκο Μιλίτο: «Θέλω να σκοτώσω τον Μπαλοτέλι!!!»

Ο Ντιέγκο Μιλίτο αναγνωρίζει το ταλέντο του συμπαίκτη του στην Ίντερ, Μάριο Μπαλοτέλι, ωστόσο τον προτρέπει πως αν θέλει να πραγματοποιήσει μεγάλη καριέρα θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται ώριμα. «Θα είμαι απόλυτα ειλικρινής. Όταν τον είχα αντίπαλο ήθελα τον σκοτώσω. Τώρα που είναι συμπαίκτης, συνεχίζω να το θέλω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αργεντινός.

Και συνέχισε: «Στον Μάριο αρέσει να τον μισούν παρά να τον αγαπούν. Πρέπει πάντως επιτέλους να ωριμάσει. Όταν καταλάβει την πραγματικότητα και μάθει να ακούει τους ανθρώπους που του δίνουν σωστές συμβουλές, είμαι σίγουρος πως θα γίνει ένας φανταστικός πρωταθλητής. Άλλωστε όλοι αναγνωρίζουν το ταλέντο του».

Για τον έτερο παρτενέρ του στην επίθεση, Σάμουελ Ετό, τόνισε: «Πάντα προσπαθεί να δίνει τον καλύτερο του εαυτό και είναι χαρούμενος όταν τα καταφέρνει. Έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Ο διεθνής άσος αναφέρθηκε και στον προπονητή του, Ζοσέ Μουρίνιο: «Πρόκειται για έναν προπονητή διαφορετικό από τους άλλους. Προσπαθεί πάντα να ακούει τους παίκτες του και βρίσκεται πολύ κοντά στην ομάδα. Αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο και προσωπικά μου έχει προκαλέσει έκπληξη».