Τζέραρντ: «Μας αξίζει η βαθμολογική μας θέση»

Την άποψή του για τη φετινή Λίβερπουλ εξέφρασε ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο αρχηγός των «κόκκινων» υποστήριξε πως η ομάδα θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να αναρριχηθεί στη βαθμολογία και να καταφέρει να εξασφαλίσει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

«Οι φίλαθλοί μας λένε πως η θέση που έχουμε στη βαθμολογία μας αδικεί, ειδικά σε σχέση με την περσινή μας πορεία, όμως ο βαθμολογικός πίνακας δε λέει ψέματα ποτέ. Είμαστε εκεί που αξίζουμε με βάση τις εμφανίσεις μας» δήλωσε στο περιοδικό “Zoo” ο Άγγλος μέσος, ο οποίος πρόσθεσε πως «είναι αλήθεια πως παίζουμε άσχημα και πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Οι παίκτες έχουμε την ευθύνη και για το λόγο αυτό πρέπει να σηκώσουμε να τα μανίκια και να δουλέψουμε σκληρά μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ώστε να φέρουμε τη Λίβερπουλ εκεί που της αξίζει».

«Ο στόχος μας είναι η πρώτη τετράδα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας τώρα πια, για οικονομικούς λόγους, αλλά και επειδή όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν να αγωνίζονται στο Champions League. Πιστεύω πως είναι εφικτός στόχος και σαν αρχηγός αυτής της ομάδας πρέπει να κάνω τα πάντα για να πραγματοποιηθεί» κατέληξε ο διεθνής χαφ.