Στο ''φάσμα'' της χρεωκοπίας η ιστορική Κρίσταλ Πάλας

Σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης βρίσκεται πλέον η Κρίσταλ Πάλας, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλε το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του συλλόγου Σάιμον Τζόρνταν. Παράλληλα, της αφαιρέθηκαν δέκα βαθμοί από το πρωτάθλημα, ένα γεγονός που δυσχεραίνει ακόμη περισσότερο την προσπάθεια για σωτηρία στην Championship. Η διαχείριση της ομάδας ανατέθηκε στους Μπρέντον Γκίλφοϊλ, Κρις Γουάιτ και Τζον Ράσελ της «A & P Management», οι οποίοι θα έχουν το δύσκολο έργο να βρουν διάδοχη και κυρίως βιώσιμη κατάσταση στο σύλλογο.

«Η ομάδα έχει προβλήματα εδώ και αρκετό καιρό με τους πιστωτές να θέλουν τα χρήματά τους και τους ποδοσφαιριστές δικαίως, να ζητούν τους οφειλόμενους σε αυτούς, μισθούς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γκίλφοϊλ, που μίλησε για την άμεση ανάγκη εξεύρεσης επενδυτή.

«Ο ρόλος μας εδώ είναι να προσεγγίσουμε αγοραστές γρήγορα. Ανθρώπους όμως, που θα τους εμπιστεύονται οι ποδοσφαιριστές, οι υπόλοιποι υπάλληλοι της εταιρίας και οι φίλαθλοι. Πιστεύω ότι θα παραμείνουμε για μικρό χρονικό διάστημα, αφού υπάρχουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι», πρόσθεσε.