Gerrard: “Είμαστε εκτός τίτλου”

Το γεγονός ότι η Liverpool βρίσκεται εκτός διεκδίκησης του τίτλου τη δεδομένη χρονική στιγμή παραδέχτηκε ο αρχηγός των Reds, Steven Gerrard με την ομάδα του Merseyside να έχει μείνει 13 ολόκληρους βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Chelsea. Ο Gerrard τόνισε πως αυτή τη στιγμή ο στόχος για τη Liverpool δεν θα πρέπει να είναι άλλος από την είσοδο στην τετράδα, ενώ δήλωσε πως ο σύλλογος θα πρέπει να πατήσει πάνω στη νίκη επί της Everton και να συνεχίσει νικηφόρα και στο σαββατιάτικο ματς με την Blackburn.

“Νομίζω πως πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Τη δεδομένη χρονική στιγμή είμαστε εκτός από το κυνήγι του τίτλου, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τα πάντα ώστε να ξαναμπούμε σε αυτό. Υπάρχει ακόμα αρκετός δρόμος και όλα ανατρέπονται, αλλά αυτή τη στιγμή η Chelsea δείχνει πολύ δυνατή. Ο κύριος στόχος μας θα πρέπει να είναι η είσοδος στην τετράδα. Προερχόμαστε από ένα φανταστικό αποτέλεσμα κόντρα στην Everton και θα πρέπει να συνεχίσουμε νικηφόρα στο ματς με την Blackburn, και να πάρουμε μία σειρά θετικών αποτελεσμάτων τα οποία θα μας βοηθήσουν να πλησιάσουμε τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω μας στον βαθμολογικό πίνακα”.

Παράλληλα ο αρχηγός της Liverpool ρωτήθηκε και για το πώς αισθάνεται που το Σάββατο στο παιχνίδι με την Blackburn θα πραγματοποιήσει την 500η εμφάνισή του με τα χρώματα του συλλόγου της καρδιάς του.

“Για μένα σημαίνει τα πάντα. Γεννήθηκα εδώ στο Liverpool και το όνειρό μου από παιδί ήταν να αγωνιστώ για ένα παιχνίδι με αυτή την ομάδα. Το να φτάσω τα 500 παιχνίδια γεμίζει περηφάνια τόσο εμένα όσο και την οικογένειά μου”.
www.englishfootball.gr