Ο Φλικ ανανέωσε και επίσημα με τη Μπαρσελόνα

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Χάνσι Φλικ ανακοίνωσε και επίσημα η Μπαρσελόνα.
Στην ανακοίνωσή τους, οι Πρωταθλητές Ισπανίας αναφέρουν ότι επιτεύχθηκε συμφωνία για την επέκταση του μεταξύ τους συμβολαίου και ότι πως ο Γερμανός προπονητής θα παραμείνει στο σύλλογο για 2 ακόμη σεζόν.
Οι υπογραφές μπήκαν στο γραφείο του προέδρου Ζοάν Λαπόρτα στο Καμπ Νου, παρουσία του ίδιου του Λαπόρτα, του Ντέκο κι άλλων στελεχών της Μπαρσελόνα.
Αυτή η επέκταση αποτελεί συνέχεια ενός ήδη καλά δομημένου σχεδιασμού, τόσο όσον αφορά τα αποτελέσματα όσο και τη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Η ομάδα υπογραμμίζει ότι ο Φλικ είναι «ο αρχιτέκτονας μιας νικηφόρας Μπάρτσα» κι επισημαίνει ένα ρεκόρ που χαρακτηρίζεται από «πέντε από τους οκτώ πιθανούς τίτλους» σε δύο σεζόν.
Αυτή η απόφαση επιβεβαιώνει τη σταθερότητα που περιβάλλει τον Γερμανό προπονητή και την επιθυμία να συνεχιστεί ένας ήδη εξαιρετικά επιτυχημένος κύκλος.