Κόνφερενς Λιγκ: Στους «8» η ΑΕΚ!

Στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ προκρίθηκε η ΑΕΚ, παρότι ηττήθηκε από την Τσέλιε εντός έδρας με 0-2! Όμως, με το 0-4 της προηγούμενης Πέμπτης είχε εξασφαλίσει την παρουσία της στους «8», για πρώτη φορά μετά από 23 χρόνια!
Η Ένωση δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι, οι Σλοβένοι πήραν τον έλεγχο και άνοιξαν το σκορ στο 13′. Ο Ιοσίφοβ πέρασε τον Πήλιο, σούταρε, η μπάλα κόντραρε στον Μουκουντί και κατέληξε στα δίχτυα. Στο 22′ μάλιστα ο Σέσλαρ απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ που βρήκε στο δοκάρι ενώ η Ένωση απάντησε με μια καλή στιγμή του Κουτέσα.
Στο 39′ ο Ρότα σούταρε πάνω στον αντίπαλο κίπερ, η εικόνα των γηπεδούχων δεν βελτιώθηκε και στο 41′ ο Βάνκας μετά από γύρισμα του Νιέτο πέτυχε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους που άρχισαν να πιστεύουν στο θαύμα της ανατροπής.
Στο δεύτερο μέρος η εικόνα της ομάδας του Μάρκο Νίκολιτς βελτιώθηκε και η ΑΕΚ άρχισε να απειλεί για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση ενός θετικού αποτελέσματος. Κοϊτά, Γκατσίνοβιτς και Μάριν δεν κατάφεραν να νικήσουν τον κίπερ της Τσέλιε στο πρώτο δεκάλεπτο της επανάληψης.