Κύπελλο Ελλάδος: «Ανοιχτοί λογαριασμοί» για ΟΦΗ και Λεβαδειακό

«Ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς της 11ης Φεβρουαρίου στη Λιβαδειά άφησαν ΟΦΗ και Λεβαδειακός, μετά το σημερινό 1-1 στο Παγκρήτιο, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε πριν τη συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου, με τους Κρήτες να προηγούνται στο 5' με τον Γκονζάλεθ και τους Βοιωτούς να απαντούν στο 18' με το απευθείας φάουλ του Μπάλτσι. Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου απέδειξε σ' ένα ακόμη παιχνίδι τη δυναμική της, φεύγοντας αήττητη παίζοντας με παίκτη λιγότερο από το 74ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Γιούρι Λοντίγκιν με δεύτερη κίτρινη κάρτα. 
Η αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι αποκαταστάθηκε στο δέκατο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Νους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν πάρα πολύ μετά την αποβολή του γκολκίπερ του Λεβαδειακού και είχαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν τη νίκη στο 90'+5. Ο Ισέκα πάτησε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Ανάκερ έπεσε στα πόδια του Νους και μπλόκαρε. amna