Γιάννης Πετράκης: «Όλα θα πάνε καλά για το μέλλον μου στον Παναιτωλικό»

Συνέντευξη στον Σπορ FM 94,6 παραχώρησε ο Γιάννης Πετράκης, εκεί όπου μίλησε για το μέλλον του στον Παναιτωλικό, τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα και τη μάχη του τίτλου.
Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε αρχικά ότι: «Έγινε μεγάλη προσπάθεια από όλο τον οργανισμό, είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και πιστεύω πως στα περισσότερα παιχνίδια παίξαμε καλά. Ξέρετε, όταν γίνεται προσπάθεια, η χαρά είναι ανάλογα μεγάλη. Είμαι ευλογημένος που κάνω το επάγγελμα που αγάπησα, παρόλο που έχει δυσκολίες. Η φετινή χρονιά ήταν γεμάτη συναισθήματα, αλλά και χαρές».
Παράλληλα, για την επόμενη μέρα υπογράμμισε πως: «Υπάρχει καλή διάθεση από όλους και είμαστε στη διαδικασία για να συζητήσουμε. Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για το μέλλον μου εδώ. Είμαστε χαρούμενοι και έχουμε καλές συνθήκες».
Επίσης, στάθηκε στη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα, επισημαίνοντας ότι είναι σημαντικό να μην δεχτούν γκολ οι «Ερυθρόλευκοι» και να υπάρχει αφοσίωση από όλους.
Όσον αφορά τη μάχη του πρωταθλήματος εξέφρασε την άποψη πως η ΑΕΚ έχει ένα μικρό προβάδισμα για τον τίτλο, χωρίς να αποκλείει όμως και τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.