Σαν σήμερα το 2007: Ο Φάνης Γκέκας πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα!

Σαν σήμερα 5 Μαΐου, το 2007, ο Φάνης Γκέκας σημειώνει μια τεράστια επιτυχία καθώς αναδεικνύεται πρώτος σκόρερ στο Γερμανικό πρωτάθλημα!
Ο βετεράνος, πλέον, διεθνής Έλληνας επιθετικός, αποτελεί έναν από τους σπουδαιότερους και πιό χαρισματικούς επιθετικούς στην Ιστορία του Ελληνικού ποδοσφαίρου!
Αγωνίστηκε σε 6 διαφορετικές χώρες (Ελλάδα, Γερμανία, Ισπανία, Τουρκία, Ελβετία, Αγγλία) και όλοι έχουν να λένε για τις ικανότητες και την δεινότητά του στο σκοράρισμα. Με σπουδαία καριέρα στην Εθνική, αγωνίστηκε μαζί της σε 1 Κύπελλο Συνομοσπονδιών, 2 Μουντιάλ και 2 Euro και είναι ένας από τους μεγαλύτερους σκόρερ στην Ιστορία της.
Σαν σήμερα το 2007, ο Γκέκας σημείωσε το 20ό του γκολ με την φανέλα της Μπόχουμ στον αγώνα εναντίον του Αμβούργου (0-3) και ανακηρύσσεται πρώτος σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα, ενώ με την λήξη του πρωταθλήματος και έχοντας αγωνιστεί σε 32 αγώνες, θα μεταγραφεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Κατέλαβε την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ, αφήνοντας πίσω του ποδοσφαιριστές παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Ρόι Μακάι, ο Μίροσλαβ Κλόζε και ο Μάριο Γκόμεζ! Ο πρώτος και μοναδικός Έλληνας μέχρι και σήμερα που κατόρθωσε να πετύχει κάτι τέτοιο!
Μάλιστα, ο Φάνης Γκέκας συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, για την σεζόν 2006-2007 «δίδυμο» στην επίθεση με τον Μάριο Γκόμεζ της Στουτγκάρδης, ενώ ψηφίστηκε ως δεύτερος καλύτερος παίκτης του πρωταθλήματος πίσω από τον Ντιέγκο της Βέρντερ Βρέμης.

Διαβάστε επίσης: Ο Φάνης Γκέκας στο Campion.gr!