Ο Σλοτ επιβεβαίωσε τις επαφές με την Λίβερπουλ

Ο προπονητής της Φέγενορντ, Άρνε Σλοτ, επιβεβαίωσε ότι οι διοικούντες τον Ολλανδικό σύλλογο, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους ομολόγους τους στην Λίβερπουλ, σχετικά με το ενδεχόμενο να διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ στον πάγκο των 6 φορές Πρωταθλητών Ευρώπης.
Επίσης πρόσθεσε ότι είναι «σίγουρος» για την έκβασή της υπόθεσης.
«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι οι σύλλογοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις», είπε ο Σλοτ στο ESPN και συνέχισε: «Είναι ξεκάθαρο ότι θα ήθελα να πάω στην Λίβερπουλ. Τώρα περιμένω να δω εάν οι διοικήσεις μπορούν να καταλήξουν σε συμφωνία. Αλλά είμαι σίγουρος για αυτό».
Σύμφωνα με το ESPN, ένα από τα υπό διαπραγμάτευση θέματα αφορά στην αποζημίωση που θα λάβει ο ολλανδικός σύλλογος, που απαιτεί περίπου 10,5 εκατομμύρια ευρώ ως αντάλλαγμα για την μεταγραφή του 45χρονου προπονητή.
«Οι σύλλογοι πρέπει να κάνουν τη δουλειά τους και περιμένω. Θα είναι πολύ πιο ξεκάθαρο τις επόμενες ημέρες», επεσήμανε ο Σλοτ.
Ο Σλοτ ανέλαβε την Φέγενορντ το 2021, προερχόμενος από την Αλκμάαρ και οδήγησε την ομάδα του Ρότερνταμ στον τελικό του Κόνφερενς Λιγκ (ηττήθηκε από την Ρόμα), ενώ κατέκτησε το Ολλανδικό πρωτάθλημα την ίδια χρονιά.