Τέλος εποχής! Έπεσαν στα τοπικά Δόξα Δράμας και Βέροια!

Τέλος εποχής για δύο από τις σημαντικότερες ομάδες της επαρχίας και της Μακεδονίας.
Ο λόγος για την Δόξα Δράμας και την Βέροια, οι οποίες έγραψαν "μαύρες" σελίδες στην τεράστια Ιστορία τους με τον υποβιβασμό τους στα τοπικά πρωταθλήματα!
Παρότι η Δόξα Δράμας πήρε νίκη στα χαρτιά με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου, για την ιστορική ομάδα της Μακεδονίας «κλειδώνει» και μαθηματικά, όπως διαφαινόταν το τελευταίο διάστημα, ο υποβιβασμός στο τοπικό!
Η ομάδα που έπαιξε αρκετά χρόνια στην Α' Εθνική, έβγαλε σημαντικούς παίκτες και συμμετείχε σε τρεις τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος, οδηγήθηκε πρώτη φορά στα 106 χρόνια της λαμπρής Ιστορίας της στα τοπικά της Δράμας, μετά το τρίποντο της Νίκης Ευκαρπίας επί της Χανιώτης.
Η διαφορά των δυο ομάδων διατηρείται στους 8 πόντους, δυο αγωνιστικές πριν το τέλος και έτσι οριστικοποιείται το… μοιραίο για τους «Μαυραετούς».
Άλλος ένας «ηχηρός» υποβιβασμός ήταν αυτός της «Βασίλισσας του Βορρά», της Βέροιας την περασμένη αγωνιστική, επίσης για πρώτη φορά στα τοπικά της Ημαθίας. Μια τεράστια ομάδα που έβγαλε τεράστιους ποδοσφαιριστές και δυστυχώς περνάει επίσης πολύ δύσκολες στιγμές.